Lin
 
kennismaking.png

Werkwijze

Kennismaking

Bij een eerste afspraak luister ik naar je verhaal en samen maken we jouw hulpvraag helder. Eventuele lichamelijke klachten worden meegenomen in het gesprek. Het is belangrijk dat ik een totaalbeeld krijg van waar je in het dagelijks leven tegenaan loopt.

Behandelplan

Door dit totaalbeeld kan ik starten met een behandelplan. Hoe dit wordt ingevuld is afhankelijk van de hulpvraag en wat zich tijdens de sessies wil ontwikkelen. Samen met jou stem ik steeds weer af op waar jij staat en wat voor jou nodig is. 

Belangrijk voor het behandelplan is het wederzijds vertrouwen en het veilig voelen in mijn praktijk. 

 
Ontspanningstherapie_Nieuwkoop.jpg

Holistisch hulpverlening

Holisme is een overtuiging dat alles in zijn pure vorm heel is. Een spiritueel genezer/holistisch hulpverlener begeleid en kijkt vanuit die heelheid naar de mens. Ieder mens is compleet op zijn eigen wijze met al zijn mooie en minder mooie kanten.

Juist doordat de mens zichzelf snel veroordeelt over hoe men zich handhaaft in de maatschappij, 'doe ik het wel goed?', ontstaan er blokkades waaruit stress kan ontstaan. Deze stress kan zich op allerlei vlakken manifesteren. 

De begeleiding houdt o.a. in dat ik vragen stel om bewustwording en herkenning bij jou te creëren op dat wat stress bij jou veroorzaakt. Deze bewustwording laat meestal een samenhang zien van gedragspatronen en bepaalde overtuigingen welke je hanteert in je dagelijks leven. Als daar herkenning op komt dan kunnen er volgende stappen naar herstel worden gemaakt.

Meer uitleg over deze manier van begeleiden geef ik graag in een kennismakingsgesprek. 

 

 

Meer weten over het praktische verloop van een kortdurend traject? Kijk op de pagina stresscounseling en ontspanningstherapie