Lin

In de media!

GroeneHartSpiritueleBeurs_AD.jpg

Tijdens de Groene Hart Spirituele Beurs in de Kaleidoscoop in Nieuwkoop op 5 november 2017 sprak het Algemeen Dagblad met bezoekers en standhouders, met als resultaat een leuk stuk over de beurs in de krant.

Hoewel de omschrijving van wat ik doe in de tekst een beetje kort door de bocht is, spreekt de uitspraak "Ik voel mij nu lichter" wel voor zichzelf!

Ik heb op deze dag een aantal hele mooie ontmoetingen met bezoekers gehad. Ook ben ik opnieuw bevestigd in wat ik kan betekenen voor mensen met uiteenlopende klachten voortkomend uit spanning en stress.

Wil je weten of ik ook iets voor jou kan betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact met me op (contact met Lin).

Ook een keer een Groene Hart Spirituele Beurs bezoeken? Kijk dan eens op Groene Hart Spirituele Beurzen

Beroepsvereniging en S.C.A.G.

logo-scag.jpg

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging V.S.G.P., waarmee ik zorgdraag voor mijn bij- en nascholing, kwaliteitshandhaving en waarmee ik wil bijdragen aan samenwerking.

Volgens de Wet Kwaliteit Klachten en Geschillen in de Zorg is iedere zorgverlener verplicht zich aan te sluiten bij een geschillencommissie. Let hier dus op bij de keuze die je maakt wanneer je op zoek bent naar hulp of zorg voor jouw klachten!

De geschillencommisie waarbij ik ben aangesloten is de S.C.A.G., gespecialiseerd in alternatieve en complementaire zorg (www.scag.nl).

Door mijn inschrijvingen bij de beroepsvereniging en de S.C.A.G., sta ik ook ingeschreven in het therapeutenregister van de R.B.C.Z.

 

Mocht je vragen hebben over mijn werkwijze en tarieven, voel je dan vrij om contact met mij op te nemen. Ik sta je graag te woord!

 

 

 

Lin is online!

relax-steen.jpg

Maak nu online alvast kennis met Lin: praktijk voor stresscounseling en ontspanningstherapie!

Op de website lees je wat ik te bieden heb als jij behoefte hebt aan meer ontspanning van lichaam en geest.

Maak kennis met mijn praktijk door een van de massage/ontspannings behandelingen te ervaren.